Nye Søkere!


Skrevet av Råis, 22.09.2016 - 12:44

Vi har tatt opp nye søkere!
Fra venstre til høyre ser vi:

Marte - Tjafs
Yksi - Tromme Stor
Pokk (Liggende) - Trompet
Knekt - Banjo
Babb - Lakris

Vi ønsker våre nye søkere hjertelig velkommen!

SØK STRINDENS!


Skrevet av Hanna, 25.08.2016 - 22:52
Ferien går mot slutten, og studenter fra hele landet strømmer mot den gamle stad! 
Skal DU studere i Trondheim til høsten? Strindens Promenade Orchester er Studentersamfundet i Trondhjems eget Dixie-ensemble og kanskje byens aller gladeste gjeng! Om du spiller et instrument er det selvfølgelig en bonus, men det er på ingen måte et krav for å bli med å spille med oss. Spiller du klarinett, tuba, bil-horn, eller rett og slett bare på sjarmen, er det sannsynligvis akkurat DEG vi ser etter! 

Strindens søker søkere! Søkere søk Strindens! 

Søk ved å sende mail til Sjef@Strindens.no innen 26. august.

World Cup Kvitfjell


Skrevet av Råis, 14.03.2016 - 22:02

Strindens tok turen til World Cup i Kvitfjell og lagde liv på arenaen for store og små. Det ble dans, sang, gladmusikk, alpint og vi fikk også benyttet oss av bakkene. Vi har kost oss i Kvitfjell, fått nye og fine opplevelser og ser fram til flere oppdrag framover.

Foto: Knut Storvik

INK


Skrevet av Linda, 24.02.2016 - 13:50

Vi i Strindens har nettopp kommet hjem fra InterNordisk Kongress, hvor vi har møtt våre gode venner i Axelbandet og PromenadorQuestern och med Baletten Paletten. Vi har hatt en fantastisk helg, med så mye morro, og vi gleder oss allerede til neste gang vi treffes!

I tillegg har vi spilt på barneskikursene, og skolelederkonferanse, pluss mye annet gøy. De nye strindtene har kommet godt inn i miljøet, og vi trives godt ilag.

xoxo

<- Eldre Nyere ->