Her er en oversikt over de spillende, faste medlemmene i Strindens


Trille

Nummer: 221
Instrument: Piccolo
Chefsjobber: Fanechef, Notechef & Førstehjelpschef.
Tjafs: Har du en dårlig vane hvor du bare gjør ting halvveis? Ender det dårlig uansett hvor mye du anstrenger deg? Eller er du kanskje en skikkelig idealist? Det høres ut som din gruppe trenger en Trille! Hun vil gi liv og lyst selv til de som elsker å prokrastinere og du vil snart se dine drømmer komme til liv rett foran øynene dine. OG hun spiller piccolo!!!

Råis

Nummer: 224
Instrument: Tuba
Chefsjobber: IT-chef & Konsertchef.
Tjafs: Det eneste som er bedre enn hans humør er de livlige tonene fra hans tubaspill! Råis er en staut strindt, med et hjerte av gull og en lever av stål. Han tar gjerne i et ekstra tak der det trengs, og tar alltid ansvar. Alt i alt er han en omtenksom fyr med godt humør som alltid er med på å gjøre dagene på samfundet enda bedre!

Schwer

Nummer: 225
Instrument: Trommeliten
Chefsjobber: Showchef, Bokchef & Platechef.
Tjafs: En kjekk og klok, dåg litt vimsete trøndergut som kom til strindens etter et år på russergrensa i nord. Ble så til en trommelitenslager etter en fantastisk ballettopptreden. Smilet og sykkelen er alltid med, om det skal trommes eller festes!

Sindre

Nummer: 226
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Barchef.
Tjafs: Iført militæruniform og en bart av stål snublet Sindre inn i Strindens. Med en uvanlig interesse for Knutsen & Ludvigsen og drinkmiksing setter han sitt evige preg på orkesteret. Ingen mer disiplinert, ingen mer trivelig.

Konk

Nummer: 227
Instrument: Trommestor
Chefsjobber: Utenrikschef. (På utveksling)
Tjafs: Når først trønderen dukker opp på øvelsen er han ofte og se med to Kinder maxi og et smil. Etter spilling, og under, er han ikke sen med å deklamere vitser og pønske ut snedige innretninger for det som trengs. Med sine trommeferdigheter er han sjelden den som sinker Strindens, men har ofte vanskeligheter med å senke tempo. Sist sett hos Candiss.

Sina

Nummer: 228
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Sjef.
Tjafs: Ingen vet hvor hun kommer fra. Noen sier Hedmark, noen sier Helsingfors, andre Marrakesj. Hun blåser trompet. Gutter, vi er vel alle enige om at det er bedre med ei dame som er flink med fingrene, enn hele jævla arma i sju forskjellige posisjoner (jf.tromboner). I følge henne selv er hun en hybelkanin, MEN har mulighet til å være en hønemor om situasjonen krever det. Om dette ikke sier nok, har hun blitt beskrevet med to og et halvt ord: kæm e h.

Willy

Nummer: 229
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Myntchef.
Tjafs: I blå og hvite striper er denne lange strindten langt lettere å finne enn den originale Willy! Med sin frodige afro og sprakende trombone gjorde han dixieland til new orleans. Han er strindens smarting, da han er den eneste som ligger foran i studiene, og planene er klare om å bli den neste Dr. Proctor.

Oluf

Nummer: 230
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Musikalsk chef.
Tjafs: Oluf er nordlendingen du ikke visste at du trengte i ditt liv. Soloene hans får deg til å tro at han kun har blått blod i årene og hans analogier er poetiske mesterverk.

Knekt

Nummer: 231
Instrument: Banjo
Chefsjobber: PR/video-chef, Sommertreffchef & Skapchef.
Tjafs: Knekt er en av de mest sprudlende menneskene du har møtt. Han er en skikkelig gladgutt, fortryller alle med sitt banjospill, og har den beste Askeladden-imitasjonen du har sett! Selv mener han at han minner om Ryan Gosling i La La Land, mens svenskene mener han minner om Even i Skam. Uansett hvem han kan ligne på, er han seg selv 100 %, og har alltid et smil, og en morsom kommentar på lur.

Babb

Nummer: 232
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Gave/Daljechef, Uniformschef & Instrumentchef.
Tjafs: Ingen er så snabb som Babb. Fra fjellheimen på vestlandet kommer denne eksentriske strindten, som til tross navnet sitt, ikke egentlig er så glad i kebab. Sjelden er å finne en som er så lattermild og positiv. I tillegg til sine eminente ferdigheter på lakris, sin majestetiske personlighet, klabb og babb, er nok dette en strindt du sent vil glemme.

Marte

Nummer: 233
Instrument: Tjafs!
Chefsjobber: Turchef, Kosechef & Sportschef.
Tjafs: Marte er Strindens lille lykketroll. Ja, for etter en eventyrlig trollopptreden ble hun Strindens eneste tjafsspiller! Hun spretter rundt og sprer glede, alltid klar med vaskebrettet og et stort smil. Men la deg ikke lure av denne uskyldige fremtoningen, hun er også sterk som en troll. Denne jenta er ikke tung å be for hun fikser det meste, om hun så må sitte oppe hele natten og lage milevis med julelenke. Hun er en kreativ sjel, og når hun får en brilliant ide kan ingenting stoppe henne!

Pokk

Nummer: 234
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Festchef & Hybelchef
Tjafs: Nei, du ser ikke syner. Den utrolige Råkk har utført det største trylletrikset av dem alle og vendt tilbake fra panglivet i form av sin yngre bror Pokk! Og glade er vi for det, for med et slikt glis i nærheten er det aldri en sur mine å se på lang vei. Pokk er Strindens i et nøtteskall. Ja, her har du virkelig alt du kan ønske deg: En porsjon godt humør, to desiliter spillopper, tre spiseskjeer klasse og selvfølgelig en stor kopp fortryllende toner, toppet med masse sjarm. Bedre blir det ikke.

Biff

Nummer: 236
Instrument: Tuba
Chefsjobber: Fotochef, Sommertreffchef og Gave/daljechef.
Tjafs: Kommer snart!

Jømp

Nummer: 237
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Barchef
Tjafs: Kommer snart!

Skinka

Nummer: 238
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Sekret, Turchef og Kosechef.
Tjafs: Kommer snart!

Pinne

Nummer: 239
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Sportschef, Shocktailchef og Hybelchef
Tjafs: Kommer snart!

Ella

Nummer: 240
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Festchef og Fanechef
Tjafs: Kommer snart!