Her er en oversikt over de spillende, faste medlemmene i Strindens


Knekt

Nummer: 231
Instrument: Banjo
Chefsjobber: Instrumentchef, Uniformchef, Besøkschef og Førstehjelpschef.
Tjafs: Knekt er en av de mest sprudlende menneskene du har møtt. Han er en skikkelig gladgutt, fortryller alle med sitt banjospill, og har den beste Askeladden-imitasjonen du har sett! Selv mener han at han minner om Ryan Gosling i La La Land, mens svenskene mener han minner om Even i Skam. Uansett hvem han kan ligne på, er han seg selv 100 %, og har alltid et smil, og en morsom kommentar på lur.

Babb

Nummer: 232
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Sjef.
Tjafs: Ingen er så snabb som Babb. Fra fjellheimen på vestlandet kommer denne eksentriske strindten, som til tross navnet sitt, ikke egentlig er så glad i kebab. Sjelden er å finne en som er så lattermild og positiv. I tillegg til sine eminente ferdigheter på lakris, sin majestetiske personlighet, klabb og babb, er nok dette en strindt du sent vil glemme.

Marte

Nummer: 233
Instrument: Piccolo.
Chefsjobber: Myntchef.
Tjafs: Marte er Strindens lille lykketroll. Ja, for etter en eventyrlig trollopptreden ble hun Strindens eneste tjafsspiller! Hun spretter rundt og sprer glede, alltid klar med vaskebrettet og et stort smil. Men la deg ikke lure av denne uskyldige fremtoningen, hun er også sterk som en troll. Denne jenta er ikke tung å be for hun fikser det meste, om hun så må sitte oppe hele natten og lage milevis med julelenke. Hun er en kreativ sjel, og når hun får en brilliant ide kan ingenting stoppe henne!

Pokk

Nummer: 234
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Musikalsk chef.
Tjafs: Nei, du ser ikke syner. Den utrolige Råkk har utført det største trylletrikset av dem alle og vendt tilbake fra panglivet i form av sin yngre bror Pokk! Og glade er vi for det, for med et slikt glis i nærheten er det aldri en sur mine å se på lang vei. Pokk er Strindens i et nøtteskall. Ja, her har du virkelig alt du kan ønske deg: En porsjon godt humør, to desiliter spillopper, tre spiseskjeer klasse og selvfølgelig en stor kopp fortryllende toner, toppet med masse sjarm. Bedre blir det ikke.

Biff

Nummer: 236
Instrument: Tuba
Chefsjobber: Fotochef, Sommertreffchef og Gave/daljechef.
Tjafs: Endelig har Strindens fått Biff på menyen, og krydret med hans heftige tubatoner, smaker det fortreffelig! Denne helstøpte (les helstekte) strindten har disiplinen til en tidligere gardemusikant, sjarmen til en trønder og han fester som en ekte partysvenske. La deg imponere av hans utholdenhet og festlige smil, og la alle bekymringer flyte avgårde med tonene hans. For å sitere en gammel slager; saken er Biff, og Biff vil vi ha!

Jømp

Nummer: 237
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Barchef
Tjafs: This Strint will make you Jømp with joy! Tromma hun spiller på er stor, men ikke like stor som den gleden hun bringer med seg inn i orchesteret. Mange år med erfaring fra politikken har gjort vår inntrønderske representant (kom gjerne til Jømp om du vil ha et crash-course i inntrønder-slang) offisiell norgesmester i selfie med statsråder. Hun sparer ikke på kruttet når vi snakker musikk heller! På trommestor holder hun alle slags takte, både hurtig og sakte. Om du ikke er imponert over denne strinten ennå, bare vent til du hører hvor mange trønderrock-legender hun har i slektstreet sitt!

Skinka

Nummer: 238
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Sekret, Turchef og Kosechef.
Tjafs: Med en fortryllende sunnmørsk rulle-r, og alltid med et smil, er Skinka den du vil promenere med i en hel mil. Denne mannen innehar en fantastisk evne til å lage heilt sjukt god stemning. Ingen oppgave er for stor for Skinka, enten det er snakk om å spille trommeliten, vaskebrett eller å være litt bajas innimellom slaga.

Pinne

Nummer: 239
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Sportschef, Shocktailchef og Hybelchef
Tjafs: Denne karen er proppfull av god energi som får alle rundt han til å smile av pur glede. Pinne bidrar alltid til god stemning, enten det er i form av en tørr vits eller varm musikalsk glød. Pinne har en aura som gjør at du kan føle hans nærvær, noe som gjør at haugesunderens fravær merkes spesielt godt. Det er ikke helt det samme uten Pinnes festlige introer og trompet-toner.

Ella

Nummer: 240
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Festchef og Fanechef
Tjafs: Ella... Hvor skal man begynne? Denne klarinettisten er et fargerikt stykke krydder i Strindens-miksen. Ella sørger alltid for å ta med et smil på både øving og oppdrag, og ofte blir denne positiviteten uttrykt gjennom klarinettoner. Ella var faktisk borte fra oppdrag en gang, og da ble alle i orkesteret så leie seg at Skinka begynte å gråte gjennom hele oppdraget. Hun er den hvite stripa i en ellers blå hverdag! Ofte gjort: Sette på Umbrella av Rihanna når det er fest, stå oppå bordet kreve at alle roper: Ella! Ella! Ella!. (Dette har blitt et problem, og det jobbes med en alternativ løsning)

Mikkel

Nummer: 242
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Webchef, showchef & Fotochef
Tjafs: Mikkel (også introdusert som Gutt 5) er stridenes Oslogutt, selv om det ryktes at han er fra peruansk avstamning (altså en kombinasjon av striper og alpakkaull). I tillegg er han også den flinkeste i gruppa på trombone som faktisk ikke kan spille trombone. Stor creeds! Det må også nevnes at Mikkel tar sine chefsjobber svært alvorlig. Det var med stor kreativitet Mikkel hadde samme intro 7 (!) ganger da vi spilte for Bunnpris Tyholt sin åpning for nøyaktig 0,5 publikum. Show er nemlig blant hans sterke sider og er den eneste som kan gifte hvem som helst i publikum, under hvilken som helst låt, under hvilken som helst konsert. Strindens hadde ikke vært det samme uten deg! \r\n

Tutta

Nummer: 242
Instrument: Tuttafon
Chefsjobber: Sommertreffchef, gavedaljechef og hybelchef
Tjafs: Denne verden trenger flere mennesker som Tutta. Med hennes røffe Lofotdialekt, varm hjerte og kreative innfall tar hun scenen med storm. Hun er Strindt i andregenerasjon, det er derfor helt lov å si at hun har stripene i blodet. Når hun ikke sørger for lyd og liv i Casa Rossa holder hun på og redder verden som engasjert EMIL-student. Hennes neste prosjekt: lavutslipphybel uten engangskopper og -plast! Vi gleder oss!

Ravn

Nummer: 9999
Instrument: Piccolo.
Chefsjobber: Fanechef, uniforsmchef og festchef
Tjafs: Kommer snart!

Jäger´n

Nummer: 9999
Instrument: Tromme/Tjafs
Chefsjobber: Tursjef & Sportssjef
Tjafs: Yo yo yo. Her er han og han er her. Bare sett deg, og bare se og lær. For han er Jægern (yeah). En mys-tysk mann. Spille trommer og redder liv kun med sin sjarm. Kun etter en uke i strindens, dro han, På tur til NATOM til kalde Finland. Han var ny, og både stolt og kry. Men ikke like glad da han mista sitt fly. Etter dette tenkte strindens på no. At de skulle utnevne han til no veldig stort. Tursjef ble han. Vår redningsmann. Ledet oss til INK med en nøye lagt Turplan. Han ledet oss dit og vi koste oss gløgg. nelv om været var drit, (Hva rimer på gløgg). Så takker vi og bukker vi for Jægern vår. Og gleder oss allerede til Neste år

Tai

Nummer: 9999
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Førstehjelpssjef
Tjafs: Hver dag takker Tai den O Store Buddha for Babb sin malfunksjonerende hånd som endelig gav guttungen sin sjangs til å leve livet som ordentlig strindt. I møte med Tai vil man bli betatt av hans fortryllende lakrisspill, sin overlegende sjarm og sitt snasne ytre. Tai stammer fra en kvalmende etnisk Norsk (arisk) slekt, som or to generasjoner tilbake ble infiltrert av en italiner på villspor. Kanskje var det de italienske genene som bestemoren påførte som gjorde Taigutten vår fullstendig etnisitetsforvirret. Med korianderglasset og en god spøk på lur kryddrer han våre liv, så vell som sitt eget, Thailand verdig.Tai er et av orkesterets intellektuelle tilskudd, men selvom han bærer en større innsikt til livet og dets mening enn resten av orkesteret er han ikke overlegen. Istedenfor å dømme alle våre rare påfunn og utsagn, møter han oss heller med sitt medlidende smil.