Her er en oversikt over de spillende, faste medlemmene i Strindens


Sindre

Nummer: 226
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Skapchef.
Tjafs: Iført militæruniform og en bart av stål snublet Sindre inn i Strindens. Med en uvanlig interesse for Knutsen & Ludvigsen og drinkmiksing setter han sitt evige preg på orkesteret. Ingen mer disiplinert, ingen mer trivelig.

Konk

Nummer: 227
Instrument: Trommestor
Chefsjobber: Showchef.
Tjafs: Når først trønderen dukker opp på øvelsen er han ofte og se med to Kinder maxi og et smil. Etter spilling, og under, er han ikke sen med å deklamere vitser og pønske ut snedige innretninger for det som trengs. Med sine trommeferdigheter er han sjelden den som sinker Strindens, men har ofte vanskeligheter med å senke tempo. Sist sett hos Candiss.

Sina

Nummer: 228
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Notechef.
Tjafs: Ingen vet hvor hun kommer fra. Noen sier Hedmark, noen sier Helsingfors, andre Marrakesj. Hun blåser trompet. Gutter, vi er vel alle enige om at det er bedre med ei dame som er flink med fingrene, enn hele jævla arma i sju forskjellige posisjoner (jf.tromboner). I følge henne selv er hun en hybelkanin, MEN har mulighet til å være en hønemor om situasjonen krever det. Om dette ikke sier nok, har hun blitt beskrevet med to og et halvt ord: kæm e h.

Willy

Nummer: 229
Instrument: Trombone
Chefsjobber: IT-chef.
Tjafs: I blå og hvite striper er denne lange strindten langt lettere å finne enn den originale Willy! Med sin frodige afro og sprakende trombone gjorde han dixieland til new orleans. Han er strindens smarting, da han er den eneste som ligger foran i studiene, og planene er klare om å bli den neste Dr. Proctor.

Oluf

Nummer: 230
Instrument: Tutofon
Chefsjobber: Platechef, konsertchef, bokchef, PR-chef.
Tjafs: Oluf er nordlendingen du ikke visste at du trengte i ditt liv. Soloene hans får deg til å tro at han kun har blått blod i årene og hans analogier er poetiske mesterverk.

Knekt

Nummer: 231
Instrument: Banjo
Chefsjobber: Instrumentchef, Uniformchef, Besøkschef og Førstehjelpschef.
Tjafs: Knekt er en av de mest sprudlende menneskene du har møtt. Han er en skikkelig gladgutt, fortryller alle med sitt banjospill, og har den beste Askeladden-imitasjonen du har sett! Selv mener han at han minner om Ryan Gosling i La La Land, mens svenskene mener han minner om Even i Skam. Uansett hvem han kan ligne på, er han seg selv 100 %, og har alltid et smil, og en morsom kommentar på lur.

Babb

Nummer: 232
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Sjef.
Tjafs: Ingen er så snabb som Babb. Fra fjellheimen på vestlandet kommer denne eksentriske strindten, som til tross navnet sitt, ikke egentlig er så glad i kebab. Sjelden er å finne en som er så lattermild og positiv. I tillegg til sine eminente ferdigheter på lakris, sin majestetiske personlighet, klabb og babb, er nok dette en strindt du sent vil glemme.

Marte

Nummer: 233
Instrument: Piccolo.
Chefsjobber: Myntchef.
Tjafs: Marte er Strindens lille lykketroll. Ja, for etter en eventyrlig trollopptreden ble hun Strindens eneste tjafsspiller! Hun spretter rundt og sprer glede, alltid klar med vaskebrettet og et stort smil. Men la deg ikke lure av denne uskyldige fremtoningen, hun er også sterk som en troll. Denne jenta er ikke tung å be for hun fikser det meste, om hun så må sitte oppe hele natten og lage milevis med julelenke. Hun er en kreativ sjel, og når hun får en brilliant ide kan ingenting stoppe henne!

Pokk

Nummer: 234
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Musikalsk chef.
Tjafs: Nei, du ser ikke syner. Den utrolige Råkk har utført det største trylletrikset av dem alle og vendt tilbake fra panglivet i form av sin yngre bror Pokk! Og glade er vi for det, for med et slikt glis i nærheten er det aldri en sur mine å se på lang vei. Pokk er Strindens i et nøtteskall. Ja, her har du virkelig alt du kan ønske deg: En porsjon godt humør, to desiliter spillopper, tre spiseskjeer klasse og selvfølgelig en stor kopp fortryllende toner, toppet med masse sjarm. Bedre blir det ikke.

Biff

Nummer: 236
Instrument: Tuba
Chefsjobber: Fotochef, Sommertreffchef og Gave/daljechef.
Tjafs: Endelig har Strindens fått Biff på menyen, og krydret med hans heftige tubatoner, smaker det fortreffelig! Denne helstøpte (les helstekte) strindten har disiplinen til en tidligere gardemusikant, sjarmen til en trønder og han fester som en ekte partysvenske. La deg imponere av hans utholdenhet og festlige smil, og la alle bekymringer flyte avgårde med tonene hans. For å sitere en gammel slager; saken er Biff, og Biff vil vi ha!

Jømp

Nummer: 237
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Barchef
Tjafs: This Strint will make you Jømp with joy! Tromma hun spiller på er stor, men ikke like stor som den gleden hun bringer med seg inn i orchesteret. Mange år med erfaring fra politikken har gjort vår inntrønderske representant (kom gjerne til Jømp om du vil ha et crash-course i inntrønder-slang) offisiell norgesmester i selfie med statsråder. Hun sparer ikke på kruttet når vi snakker musikk heller! På trommestor holder hun alle slags takte, både hurtig og sakte. Om du ikke er imponert over denne strinten ennå, bare vent til du hører hvor mange trønderrock-legender hun har i slektstreet sitt!

Skinka

Nummer: 238
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Sekret, Turchef og Kosechef.
Tjafs: Med en fortryllende sunnmørsk rulle-r, og alltid med et smil, er Skinka den du vil promenere med i en hel mil. Denne mannen innehar en fantastisk evne til å lage heilt sjukt god stemning. Ingen oppgave er for stor for Skinka, enten det er snakk om å spille trommeliten, vaskebrett eller å være litt bajas innimellom slaga.

Pinne

Nummer: 239
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Sportschef, Shocktailchef og Hybelchef
Tjafs: Denne karen er proppfull av god energi som får alle rundt han til å smile av pur glede. Pinne bidrar alltid til god stemning, enten det er i form av en tørr vits eller varm musikalsk glød. Pinne har en aura som gjør at du kan føle hans nærvær, noe som gjør at haugesunderens fravær merkes spesielt godt. Det er ikke helt det samme uten Pinnes festlige introer og trompet-toner.

Ella

Nummer: 240
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Festchef og Fanechef
Tjafs: Ella... Hvor skal man begynne? Denne klarinettisten er et fargerikt stykke krydder i Strindens-miksen. Ella sørger alltid for å ta med et smil på både øving og oppdrag, og ofte blir denne positiviteten uttrykt gjennom klarinettoner. Ella var faktisk borte fra oppdrag en gang, og da ble alle i orkesteret så leie seg at Skinka begynte å gråte gjennom hele oppdraget. Hun er den hvite stripa i en ellers blå hverdag! Ofte gjort: Sette på Umbrella av Rihanna når det er fest, stå oppå bordet kreve at alle roper: Ella! Ella! Ella!. (Dette har blitt et problem, og det jobbes med en alternativ løsning)

Mikkel

Nummer: 9999
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Søker
Tjafs: Kommer snart!

Ravn

Nummer: 9999
Instrument: Piccolo.
Chefsjobber: Søker
Tjafs: Kommer snart!

Jäger´n

Nummer: 9999
Instrument: Tromme/Tjafs
Chefsjobber: Søker
Tjafs: Kommer snart!

Tutta

Nummer: 9999
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Søker
Tjafs: Kommer snart!

Tai

Nummer: 9999
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Søker
Tjafs: Kommer snart!