Her er en oversikt over de spillende, faste medlemmene i Strindens


Biff

Nummer: 236
Instrument: Tuba
Chefsjobber: 1.hjelpschef, skapchef
Tjafs: Endelig har Strindens fått Biff på menyen, og krydret med hans heftige tubatoner, smaker det fortreffelig! Denne helstøpte (les helstekte) strindten har disiplinen til en tidligere gardemusikant, sjarmen til en trønder og han fester som en ekte partysvenske. La deg imponere av hans utholdenhet og festlige smil, og la alle bekymringer flyte avgårde med tonene hans. For å sitere en gammel slager; saken er Biff, og Biff vil vi ha!

Jømp

Nummer: 237
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Platechef, kosechef
Tjafs: This Strint will make you Jømp with joy! Tromma hun spiller på er stor, men ikke like stor som den gleden hun bringer med seg inn i orchesteret. Mange år med erfaring fra politikken har gjort vår inntrønderske representant (kom gjerne til Jømp om du vil ha et crash-course i inntrønder-slang) offisiell norgesmester i selfie med statsråder. Hun sparer ikke på kruttet når vi snakker musikk heller! På trommestor holder hun alle slags takte, både hurtig og sakte. Om du ikke er imponert over denne strinten ennå, bare vent til du hører hvor mange trønderrock-legender hun har i slektstreet sitt!

Skinka

Nummer: 238
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Showchef
Tjafs: Med en fortryllende sunnmørsk rulle-r, og alltid med et smil, er Skinka den du vil promenere med i en hel mil. Denne mannen innehar en fantastisk evne til å lage heilt sjukt god stemning. Ingen oppgave er for stor for Skinka, enten det er snakk om å spille trommeliten, vaskebrett eller å være litt bajas innimellom slaga.

Pinne

Nummer: 239
Instrument: Trompet
Chefsjobber: PR-chef, bokchef, notechef
Tjafs: Denne karen er proppfull av god energi som får alle rundt han til å smile av pur glede. Pinne bidrar alltid til god stemning, enten det er i form av en tørr vits eller varm musikalsk glød. Pinne har en aura som gjør at du kan føle hans nærvær, noe som gjør at haugesunderens fravær merkes spesielt godt. Det er ikke helt det samme uten Pinnes festlige introer og trompet-toner.

Ella

Nummer: 240
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Sommertreffchef
Tjafs: Ella... Hvor skal man begynne? Denne klarinettisten er et fargerikt stykke krydder i Strindens-miksen. Ella sørger alltid for å ta med et smil på både øving og oppdrag, og ofte blir denne positiviteten uttrykt gjennom klarinettoner. Ella var faktisk borte fra oppdrag en gang, og da ble alle i orkesteret så leie seg at Skinka begynte å gråte gjennom hele oppdraget. Hun er den hvite stripa i en ellers blå hverdag! Ofte gjort: Sette på Umbrella av Rihanna når det er fest, stå oppå bordet kreve at alle roper: Ella! Ella! Ella!. (Dette har blitt et problem, og det jobbes med en alternativ løsning)

Ravn

Nummer: 241
Instrument: Piccolo.
Chefsjobber: Myntchef
Tjafs: I Nord-Norge sier man. «D e sånn som dæm sei i Harstad, det e bere me fæmti måsa på take enn en søring i stua» Hvem kommer disse fantastiske gullkorna fra? Jo, ingen ringere enn #241 Ravn. Hun kom fra det kalde nord med fløyte handa, en sekk fylt med fiskegarn, gullhår i ræva, og bestemte seg for å bli en stripeelsker, noe hun åpenbart ble. I første møte med Ravn, kunne man tro at hun var en sjenert sjel. «Men ikke la dæ lure.» For hvis det er noe vår kjære Ravn har på lager, så er det sjarm, og en hel del klokskap som gjerne fører en gjeng forvirrede strindter på rett vei. For med sitt smil, vennlige blikk og velplasserte humor. Passer hun som et smørøye i rømmegrøten inn i våre stripete rekker. Og en ting skal være sikkert. En så artig og omgjengelig dame fra nord skal man lete lenge etter. Med sitt fløytespill så forførende som en brasiliansk fotballspiller, og sitt engasjement og vennlighet mot andre, er vi evig glad for å ha henne i vår fantastiske Strindens-familie!\r\nFor det er slik vi sier det i Trondheim «D e ber me ei Ravn i Strindens enn tjue candissa på bordet»

Mikkel

Nummer: 242
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Sjef
Tjafs: Mikkel (også introdusert som Gutt 5) er stridenes Oslogutt, selv om det ryktes at han er fra peruansk avstamning (altså en kombinasjon av striper og alpakkaull). I tillegg er han også den flinkeste i gruppa på trombone som faktisk ikke kan spille trombone. Stor creeds! Det må også nevnes at Mikkel tar sine chefsjobber svært alvorlig. Det var med stor kreativitet Mikkel hadde samme intro 7 (!) ganger da vi spilte for Bunnpris Tyholt sin åpning for nøyaktig 0,5 publikum. Show er nemlig blant hans sterke sider og er den eneste som kan gifte hvem som helst i publikum, under hvilken som helst låt, under hvilken som helst konsert. Strindens hadde ikke vært det samme uten deg! \\r\\n

Tutta

Nummer: 244
Instrument: Tuttafon
Chefsjobber: Barchef
Tjafs: Denne verden trenger flere mennesker som Tutta. Med hennes røffe Lofotdialekt, varm hjerte og kreative innfall tar hun scenen med storm. Hun er Strindt i andregenerasjon, det er derfor helt lov å si at hun har stripene i blodet. Når hun ikke sørger for lyd og liv i Casa Rossa holder hun på og redder verden som engasjert EMIL-student. Hennes neste prosjekt: lavutslipphybel uten engangskopper og -plast! Vi gleder oss!

Joker

Nummer: 245
Instrument: Banjo
Chefsjobber: Muskel
Tjafs: Dersom du skulle valgt en strindt å ta med deg til en øde øy, burde du velge Joker. Han ville brukt sitt kloke hode til å finne løsninger vi andre ikke hadde tenkt på en gang. Det er ikke grenser for hva denne talentfulle gutten får til. I tillegg ville du aldri kjedet deg. For hans hode er fylt med sprell, spillopper og kreative ideer, og verden er hans lekeplass. Kanskje ville han også underholdt deg med nydelig banjospill, eller fortalt en sjov fortælling. Stautere og mer solid type skal du i hvert fall lete lenge etter! Og du skal absolutt ikke se bort i fra at han har noen flere ess i ermet også ;)

Neptun

Nummer: 246
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Uniformschef, turchef, gave-/daljechef
Tjafs: Lite visste denne jenta da hun forlot Bergen en regnfull dag i august at hun skulle få to byer i sitt hjerte, men etter noen uker med striper og dixie var hun frelst. Og godt er det! Neptun er nemlig en ekstremt gjennomført strindt og et nydelig bidrag til gruppa. Hun er gjerne å finne på dansegulvet i planetsokker, og er alltid både i godt humør og iført en stor ullgenser (og planetsokker). Neptun er, i tillegg til å være dancingqueen, eksepsjonelt god til å spille klarinett og beriker både Strindens, Nordre, Casa Rossa og resten av Trondheim med sine vakre toner!

Kvint

Nummer: 247
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Festchef, fanechef
Tjafs: Kvint er intet mindre enn en spilloppmaker og derfor passer det perfekt at hun er festchef sitt første år i Strindens. Hun er også selvutnevnt U19 Søppel - en tittel hun gjerne tar på seg når det er forelesning tidlig dagen derpå. Dette sier kanskje noe om hennes dedikasjon til vervene sine. Hun har sin fortid i garden, hvor det er lite rom for tull og fjas. Det er derfor ingen overraskelse at hun har omfavnet seg med herlig dixie-jazz, hvor både sprell og improvisasjon kan ta del. Vi forventer mye av denne nordlandsjenta, med sitt brennende engasjement og smil om munnen.

Saldo

Nummer: 248
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Sjokktailchef, sportchef, IT-chef, besøkschef
Tjafs: Saldo er noe så sjeldent som en Asker-gutt med Østfold-L. Etter et år som brasilianer har han nå funnet et nytt kall: livet som dixietrombonist (som ikke kan spille trombone - nr. 2 av sitt slag) og mailguru. Han er aldri vond å be, og er beviselig ofte den første til å ta av seg til baris når anledningen skulle by seg (ofte hørt: «baRiS?»). På tross av navnet er ikke Saldo nødvendigvis den med høyest saldo, da han som regel aldri takker nei til fest og god stemning! Han er generelt et ja-menneske, og dette gjør han til en strindt med store stripete egenskaper, som gjør livet til alle oss andre mye lettere.

Rulle

Nummer: 249
Instrument: Trommer
Chefsjobber: Hybelchef, instrumentchef, sekret
Tjafs: Du kjenner ham kanskje fra hans tidligere liv som omreisende kazoo-solist, men etter en voldsom klassereise har han altså endt opp i Strindens. Nå har Rulle en helt essensiell rolle som trommeslager, og den oppgaven tar han på strak arm (som for øvrig er ganske lang). Han er en kreativ sjel, og du skal derfor ikke se bort ifra at han kan prøve å finne opp hjulet på nytt, ved å for eksempel rulle stortromma når vi er ute og går. De ser ham rulle, de hater, men er egentlige bare misunnelige for at han er så sjarmerende og trivelig.

Jäger´n

Nummer: 9999
Instrument: Tromme/Tjafs
Chefsjobber: Tursjef & Sportssjef
Tjafs: Yo yo yo. Her er han og han er her. Bare sett deg, og bare se og lær. For han er Jægern (yeah). En mys-tysk mann. Spille trommer og redder liv kun med sin sjarm. Kun etter en uke i strindens, dro han, På tur til NATOM til kalde Finland. Han var ny, og både stolt og kry. Men ikke like glad da han mista sitt fly. Etter dette tenkte strindens på no. At de skulle utnevne han til no veldig stort. Tursjef ble han. Vår redningsmann. Ledet oss til INK med en nøye lagt Turplan. Han ledet oss dit og vi koste oss gløgg. nelv om været var drit, (Hva rimer på gløgg). Så takker vi og bukker vi for Jægern vår. Og gleder oss allerede til Neste år