Nåværende faste medlemmer

medlemsbilde

Fra

Nummer: 255
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Showchef og INKodør
Frrrrrra frrrra frrrraaa. I Strindens er han ikke vond å be, og han blir ofte sammenliknet med #243. På byn er han den siste til å hjem gå, men det alle lurer på, er hvordan har han rå? Fra er god på skolen, men han må nok jobbe litt til med norsken. Han aner ikke hvordan studie han går på, så ikke spør om det nå. Under UKA ble han dixiefrelst, og ja, denne mannen kan hva som helst. Fra er en livlig og morsom fyr, vi gleder oss til vi Tyskland flyr! Vi gleder oss til morsomme minner, håper du får tatt noen fine bilder. Tyskern liker å tromme slå, vi er glad du er er en av oss hvite og blå<3
medlemsbilde

Pinki

Nummer: 256
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Gave-daljechef og Kompis
Ved første øyekast kan den lille rødhårede jenta med de fargerike klærne virke lite iøynefallende, men ikke gjør den feilen å undervurdere henne! I den lille Gen-Z kraftpakken bor det en kvikk kvinne som ikke bare har stortrommekølle under kontroll, men også hele Strindens. Siden debuten i UKA21 har Pinki blitt et like viktig medlem av Strindens som hennes standhaftige stortrommeslag. Det er fortsatt så mange gode ting å si om Pinki, men frykt ikke: hun vil uten tvil fortelle deg om dem selv!
medlemsbilde

Uno

Nummer: 257
Instrument: Klarinett
Chefsjobber: IT-chef, Turchef og TORSKodør
Uno (dos, tres) kapittel 1: fødselen… kødda! Skulle tro Uno har levd i 80 år allerede, for er liiiitt mistenkelig å kunne banjo (5 og fire strengers), piano, sax, bass og klarinett i en alder av 19. Kan godt hende han er en robot eller en dårlig undercover alien. Denne karen en trivelig gutt som alltid er med på shots, uansett hvilken bar vi er på! Uno er btw dritsmart og det er ganske digg. Å spille instrumentene på ryggen er heller ikke noe problem for Uno og tar gjerne en brilliant solo på hvilket som helst instrument han får.
medlemsbilde

Gaus

Nummer: 258
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Sjef
Du skal lete lenge etter noen så multiinstrumentalistisk som denne joviale poteten fra Hadeland. Gaus spiller nemlig på hva enn hun får fingrene i, og har hittil i Strindens fått spille vaskebrett, stortromme, sjarm, trombone, og nå banjo. Men det å kunne spille på alle verdens instrumenter kommer med en eksistensiell nedside, for hun vet nemlig ikke lenger hva som er instrumentet hennes. Kanskje er det sekkepipe, eller muligens sitar? Det er ikke bare musikk Gaus er flink til, hun er nemlig også eksepsjonelt god på videoredigering, men fryktelig dårlig på å levere eksamen i tide. Denne initiativrike, kreative og talentfulle jenta er et godt tilskudd til Strindens, og skal berike Den Gamle Stad med sine dixietoner i årene framover.
medlemsbilde

Granka

Nummer: 259
Instrument: Banjo
Chefsjobber: Muskel

Denne stolte mossingen burde ingens liv være foruten! Tro det eller ei, men Granka er faktisk den eneste faste østfoldingen i Strindens. Til tross for sin mistenkelig gode trønder-imitasjon…. Granka er god på det meste faktisk. Han har en tidligere karriere i TSS, og han spiller i band som stadig er å høre på NRK P3! Da han byttet over til banjo fikk vi alle være vitne til stålkontrollen han har på strengeinstrument. WOW! For en mann!! Grænkis har også sine myke sider, og ikke minst veldig mange spesielle ideer og humoristiske innfall. Det liker vi!

medlemsbilde

Tomle

Nummer: 260
Instrument: Piccolo
Chefsjobber: Myntchef og Fotochef

Tomle, Plomme, Komle, og Siruppssnippen, som altfor ofte sagt, kjært barn mange navn. Men Tomle er virkelig et kjært navn med mange barn, som lyser opp den stripete uniformen med spill på den svarte fløyta, vaska på 90 grader. Oslojenta mestrer både store og små fløyter, og har tosifret antall studiepoeng i “schpelling i kulden” etter å ha runda konsen i Tromsø. Vi må heller ikke glemme at hun er griserik, med jobb som Pikkolo på Brittania, der hun både kan sjarmere gamle damer, og lage lyder kun bikkjene deres forstår. Tomle er et fantastisk tilskudd til orkesteret, og vi gleder oss masse til høye, hørsels-dempende, raske og virtuose fløøøtesoloer i mange år fremover.

medlemsbilde

Kar

Nummer: 261
Instrument: Tuba
Chefsjobber: Barchef

Strindens helt egne Kjernekar og brillierende tubaist by day og Mr. Steal your girl Kæln by night. Denne Karen er først på dansebordet, først i baris og ikke minst først i sjarm! Kar har satt sitt spor som strindt siden U21 men tubaduringen har bare så vidt begynt. Fra Bøler til Trondheim har Kæln tutet, kjørt og skapt kaos så gudsjelov at han endte opp i Strindens. Selv om Kæln er litt gærn er Kar tvert imot en hyggelig Kar, og tenk at en korpsgutt og Gardekorpsmann kan spille slike fantastiske dixietoner! Vi gleder oss masse til å være med på fremtiden til Kar i Strindens.

medlemsbilde

Nure

Nummer: 262
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Sommertreffchef

262 Nure er Strindens største fan. Det er en ubestridt sannhet som alle må godta. Som innfødt i Bartebyen fikk Nure nemlig sett Strindens for aller første gang allerede i 2005, før mange av oss var født. Klart at man blir glad i dixiejazz som femåring! Men Nure er mye mer enn sin egen største fan, hun er også Strindens ubestridte TikTok-kjendis. Det er ikke mange Strindter eller andre husfolk som kan briefe med at de har en viral video av en måke på CV-en. Utenom sine meritter er Nure først og fremst en energisk person som alltid er blid og bidrar til godt humør og stemning i Strindens. Setter du på trøndermusikk går stemninga i taket, og vi er veldig glade for at Nure er vårt trønderske alibi.

medlemsbilde

Mashin

Nummer: 263
Instrument: Tuba
Chefsjobber: Uniformchef, Baksidekontakt, Shokktailchef og Sekret

«Halla, g!» Hørte du det? Da har du nok møtt Mashin! Den eneste i kompeseksjonen som ikke kan synge med på Stripa mi mens han spiller. Men ellers kan denne g´en alt. Etter bare tre måneder med trompetspilling i sommerferien, var det mash inn på tuba i Strindens. Og at han bruker tiden sin med oss, det er vi glade for! Mashin lever etter prinsippet om at man blir hva man drikker, og vi er enige i at han er en skikkelig power king! Med Mashin i rommet, er det smilegaranti. Mashin er typen for både dyp bass og dype samtaler, og vi er glade for et dypt vennskap med vår alles favoritt g!

medlemsbilde

Løv

Nummer: 264
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Kosechef, Kaptein og Bokchef

Om du mot alle odds klarer å finne facebookprofilen til Løv, vil du få vite at hun bor i bergen, har 986 venner og aldri har gått på skole. Hun har trosset alle disse utfordringene for å ende opp i Trondheim sammen med oss andre i strindens, og er vår hovedkilde til kjærlighet (som vi bruker til sataniske ritualer på huset). Løv er strindens eg in-house gåte- og punspesialist, enkelte amerikanere har angivelig sagt: "I Løv that girl's puns!!!!". I tillegg til/ til tross for alt dette, er Løv vår helt egne tjafsedronning. Vaskebrett? Null problem. Stortromme? Ikkeno stress. Og om nødvendig kan hun tjafse på publikum også, vokt dere! Noen avsluttende sitat fra æres-strindter for å virkelig hamre inn poenget: "Løv is all you need!", "all you need is løv!", "løv is all around", "løv is in the air", "i løv rock and roll", "everything i do, I do for løv"

medlemsbilde

Piggen

Nummer: 265
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Hybelchef, Fanechef og Besøkschef

Piggen er en allsidig strindt, med stadig flere kjente talenter! Vi trodde Miles David var trompetens følelsesfofmidler -men det var før vi møtte Piggen. Piggster er en piggSTAR, en ordentlig stjerne på scenen. NTNU sin utøvende jazzlinje skalv når han ble født, var det rom for enda et så stort talent i byen? Piggen truer også arbeidsmulighetene til alle komikere i norge: for han er faktisk verdens lættigate fyr! Det er mye vi vet om Piggen, men én ting vi ikke vet. For hvor er egentlig Piggen fra? Når vi spør han, lyder svaret «Æ e fra trondheim» på klingende nordnorsk.

medlemsbilde

Futt

Nummer: 266
Instrument: Klarinett
Chefsjobber: Pr-chef, Videochef og HMS-chef

Diskre! Lavmælt! Upolitisk! Dette er tre ting kjære gode fantastiske Futt IKKE er, men også hvorfor vi elsker kameraten vår og den kjære stemmen hennes hver gang hun taler til strindt-folket «hva faen er det som har skjedd med arbeiderbevegelsen!» og «ærlig talt, proletariatet må gjøre noe med borgerskapet snart!». Flere ting tyder på at Futt kommer til å bli verdensleder en gang i fremtiden: punkt 1: 2: 3: og 4: Vann! Det store verdensproblemet er noe hun nevner med meget høvisk fremtoning i verket sitt: «JEG ER VÅT..ARGH…VÅT…ÆÆÆÆ!». Så nydelig er det at det har satt i gang en ny epoke for kunst på lik linje med renessansen, Bach hadde vært stolt ;(((. Verdensrekorden i gråsoneprostitusjon av føtter under konsert er forresten også holdt av dama med krutt i årene på cruise i Karibia. Flodbølgen Futt er i ferd med å seile inn over Trondheim fra Grefsen til overdøvende brus fra søte lakris toner, pass dere for den kommer til å sette spor!!

medlemsbilde

Bårg

Nummer: 267
Instrument: Trombone
Chefsjobber: Festchef, Skapchef og Instrumentchef

Ved slutten av UKA 2023 trodde vi at vi hadde sett det siste av Bårg (og søsteren hans). Men! overraskelsen var stor da han sto opp fra de døde, nå med trombone i høyre hånd og en øl i venstre. Bårg, også kjent som stamkunde ved Sykehushotellet på St. Olavs, er ikke bare en festens mann, men en ekte livsutforsker. Som navnet tilsier er han en stødig mann, og den desidert mest utholdende i Strindens, uansett vær, vind og klokkeslett. Etter bare et par uker med blåsing i runkehornet har han allerede utmerket seg som en stødig solist, og vi gleder oss masse til å se han utmerke seg i fremtiden.