Nåværende faste medlemmer

medlemsbilde

Joker

Nummer: 245
Instrument: Banjo
Chefsjobber: Konsertodør, bokchef, sekret, plingchef
Dersom du skulle valgt en strindt å ta med deg til en øde øy, burde du velge Joker. Han ville brukt sitt kloke hode til å finne løsninger vi andre ikke hadde tenkt på en gang. Det er ikke grenser for hva denne talentfulle gutten får til. I tillegg ville du aldri kjedet deg. For hans hode er fylt med sprell, spillopper og kreative ideer, og verden er hans lekeplass. Kanskje ville han også underholdt deg med nydelig banjospill, eller fortalt en sjov fortælling. Stautere og mer solid type skal du i hvert fall lete lenge etter! Og du skal absolutt ikke se bort i fra at han har noen flere ess i ermet også ;)
medlemsbilde

Neptun

Nummer: 246
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Kommunikadør, 1. hjelpschef, gave-/daljechef
Lite visste denne jenta da hun forlot Bergen en regnfull dag i august at hun skulle få to byer i sitt hjerte, men etter noen uker med striper og dixie var hun frelst. Og godt er det! Neptun er nemlig en ekstremt gjennomført strindt og et nydelig bidrag til gruppa. Hun er gjerne å finne på dansegulvet i planetsokker, og er alltid både i godt humør og iført en stor ullgenser (og planetsokker). Neptun er, i tillegg til å være dancingqueen, eksepsjonelt god til å spille klarinett og beriker både Strindens, Nordre, Casa Rossa og resten av Trondheim med sine vakre toner!
medlemsbilde

Kvint

Nummer: 247
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Husodør, turchef, skapchef
Kvint er intet mindre enn en spilloppmaker og derfor passer det perfekt at hun er festchef sitt første år i Strindens. Hun er også selvutnevnt U19 Søppel - en tittel hun gjerne tar på seg når det er forelesning tidlig dagen derpå. Dette sier kanskje noe om hennes dedikasjon til vervene sine. Hun har sin fortid i garden, hvor det er lite rom for tull og fjas. Det er derfor ingen overraskelse at hun har omfavnet seg med herlig dixie-jazz, hvor både sprell og improvisasjon kan ta del. Vi forventer mye av denne nordlandsjenta, med sitt brennende engasjement og smil om munnen.
medlemsbilde

Saldo

Nummer: 248
Instrument: Trompet
Chefsjobber: NATOModør, IT-chef, platechef
Saldo er noe så sjeldent som en Asker-gutt med Østfold-L. Etter et år som brasilianer har han nå funnet et nytt kall: livet som dixietrombonist (som ikke kan spille trombone - nr. 2 av sitt slag) og mailguru. Han er aldri vond å be, og er beviselig ofte den første til å ta av seg til baris når anledningen skulle by seg (ofte hørt: «baRiS?»). På tross av navnet er ikke Saldo nødvendigvis den med høyest saldo, da han som regel aldri takker nei til fest og god stemning! Han er generelt et ja-menneske, og dette gjør han til en strindt med store stripete egenskaper, som gjør livet til alle oss andre mye lettere.
medlemsbilde

Rulle

Nummer: 249
Instrument: Pikkolo
Chefsjobber: Festodør, sommertreffchef
Du kjenner ham kanskje fra hans tidligere liv som omreisende kazoo-solist, men etter en voldsom klassereise har han altså endt opp i Strindens. Nå har Rulle en helt essensiell rolle som trommeslager, og den oppgaven tar han på strak arm (som for øvrig er ganske lang). Han er en kreativ sjel, og du skal derfor ikke se bort ifra at han kan prøve å finne opp hjulet på nytt, ved å for eksempel rulle stortromma når vi er ute og går. De ser ham rulle, de hater, men er egentlige bare misunnelige for at han er så sjarmerende og trivelig.
medlemsbilde

Kraft

Nummer: 250
Instrument: Tuba
Chefsjobber: Myntchef
Hils på en kjernekar uten like, ex-gardist, excel-ark-perfeksjonist og strindens’ stødige tubaist, Kraft! Har man sett Kraft spille, kan man lett tro at man skjønner hvor navnet hans kommer fra. For, når denne gutten går frem for å skape god stemning, løfter han tubaen så høyt opp i været at man skulle at instrumentet var laget av plast! (Mulig det er all pepsi-maxen han drikker som gjør det?) Om det er dette trikset eller hans sjarmerende smil som får publikum til å hoie høyt er vanskelig å vite, men vi i Strindens er hvertfall takknemlige for å ha denne herlige gutten med på laget!
medlemsbilde

Abel

Nummer: 251
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Showchef
En rolig høstdag spilte Strindens atter en gang på brannvernkurs under oppstartsblæsten. Som med alle andre musikalske gjenger på høyt nivå, så er det dit man drar for å rekruttere musikk eliten, kremen av kremen om du vil. Samtlige øyne lyste opp under spillingen, men få i styrke som for mannen med de brune krøllene. Det tente en flamme hos ingen ringere enn Abel. Humør og glede så det rekker, sjarm så det renner over og en spilleglede så han nesten sprekker. Ikke bare en gjøgler og entertainer, men en trommis på uvanlig høyt nivå. En Strindt av høyeste kaliber. Hvis det er en ting du kan være sikker på, så er det at en dag med Abel er bedre enn en dag uten!
medlemsbilde

Mustang

Nummer: 252
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Barchef
Spør du om hvor denne freshe ildhårjenta kommer fra, svarer Mustang mest sannsynlig litt utenfor Oslo. Ikke la deg lure, hun er faktisk fra Bærum. det ryktes om at Mustang egentlig er en disneyprinsesse, ser du nøye etter har hun hovedrollen i en viss disneyfilm. Som barchef mixer og maxer mustang på fest, både drink og i benk, og ellers ansvarlig for at trompetistene ikke spiller for lavt. Denne herlige dama er også bakkvinnen bak sitatet «det beste er å ha to øl, for da kan du skåle med deg sjæææl». Når hun ikke er å finne mens hun rir ned i solnedgangen er hun å finne i baren, i ganga, på dansegulvet, på doen..... kort sagt overalt. Denne herlige dama er en berikelse for strindens, og hennes stripete påfunn gjør Strindens enda mer hvitt og blått og hvitt og blått og hvitt og....
medlemsbilde

Saule

Nummer: 253
Instrument: Runkebinders
Chefsjobber: Logistikkodør, muskel
Du trodde kanskje du hadde møtt solstrålen i ditt liv, men tro meg: har du ikke møtt Saule må du tro om igjen. Navnet sier alt: SauLe. Med krøller av en annen liga og en latter som smitter er denne dama selve UV-, infrarød- og røntgenstrålingen i sollyset. Hun har alt; humor, selvironi, kjærlighet og et vink av galskap. Gir du henne sand, får du glitter tilbake. Med evnen til å få alt til å skinne er det ikke så rart at Strindens stråler både på fest, i gatene og på scenen når Saule er på laget. Hun tar verden med storm med sine runkebinders-skills, hjemmelagde cookies og varme klemmer. Så hold utkikk, denne sola er kanskje rett rundt neste hjørne!
medlemsbilde

Maia

Nummer: 254
Instrument: Runkebinders
Chefsjobber: Sjef
Hva svarer #1 Arne dersom du spør han hvem hans favorittstrindt er? Han svarer selvfølgelig Maia! Ingen andre spiller like bra på sjarmen, humoren eller bonen som hennes. “Shit, god damn, herregud hun er fin ass!” som #1 Arne pleier å si. Men ikke la deg lure av oslodialekta, hun er egentlig fra Stavangåårr. Maia er en kreativ bombe med hele fem chefsjobber som hun utfører eksepsjonelt. Av alle de fine kvalitetene til Maia er det en ting ved henne som vi verdsetter aller høyest, og det er selvfølgelig hytta hennes i Lofoten/Vesterålen. Hennes nest beste kvalitet er at hun er seg selv 110%.
medlemsbilde

Fra

Nummer: 255
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Fotochef, uniformchef, sjokktailchef
Frrrrrra frrrra frrrraaa. I Strindens er han ikke vond å be, og han blir ofte sammenliknet med #243. På byn er han den siste til å hjem gå, men det alle lurer på, er hvordan har han rå? Fra er god på skolen, men han må nok jobbe litt til med norsken. Han aner ikke hvordan studie han går på, så ikke spør om det nå. Under UKA ble han dixiefrelst, og ja, denne mannen kan hva som helst. Fra er en livlig og morsom fyr, vi gleder oss til vi Tyskland flyr! Vi gleder oss til morsomme minner, håper du får tatt noen fine bilder. Tyskern liker å tromme slå, vi er glad du er er en av oss hvite og blå<3
medlemsbilde

Pinki

Nummer: 256
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Festchef, PR-chef, kosechef
Ved første øyekast kan den lille rødhårede jenta med de fargerike klærne virke lite iøynefallende, men ikke gjør den feilen å undervurdere henne! I den lille Gen-Z kraftpakken bor det en kvikk kvinne som ikke bare har stortrommekølle under kontroll, men også hele Strindens. Siden debuten i UKA21 har Pinki blitt et like viktig medlem av Strindens som hennes standhaftige stortrommeslag. Det er fortsatt så mange gode ting å si om Pinki, men frykt ikke: hun vil uten tvil fortelle deg om dem selv!
medlemsbilde

Uno

Nummer: 257
Instrument: Lakris
Chefsjobber: Torskodør, hybelchef, fanechef, sportschef
Uno (dos, tres) kapittel 1: fødselen… kødda! Skulle tro Uno har levd i 80 år allerede, for er liiiitt mistenkelig å kunne banjo (5 og fire strengers), piano, sax, bass og klarinett i en alder av 19. Kan godt hende han er en robot eller en dårlig undercover alien. Denne karen en trivelig gutt som alltid er med på shots, uansett hvilken bar vi er på! Uno er btw dritsmart og det er ganske digg. Å spille instrumentene på ryggen er heller ikke noe problem for Uno og tar gjerne en brilliant solo på hvilket som helst instrument han får.
medlemsbilde

Gaus

Nummer: 258
Instrument: Banjo
Chefsjobber: Instrumentchef, videochef, besøkchef
Du skal lete lenge etter noen så multiinstrumentalistisk som denne joviale poteten fra Hadeland. Gaus spiller nemlig på hva enn hun får fingrene i, og har hittil i Strindens fått spille vaskebrett, stortromme, sjarm, trombone, og nå banjo. Men det å kunne spille på alle verdens instrumenter kommer med en eksistensiell nedside, for hun vet nemlig ikke lenger hva som er instrumentet hennes. Kanskje er det sekkepipe, eller muligens sitar? Det er ikke bare musikk Gaus er flink til, hun er nemlig også eksepsjonelt god på videoredigering, men fryktelig dårlig på å levere eksamen i tide. Denne initiativrike, kreative og talentfulle jenta er et godt tilskudd til Strindens, og skal berike Den Gamle Stad med sine dixietoner i årene framover.