Her er en oversikt over de spillende, faste medlemmene i Strindens


Fra

Nummer: 255
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Showchef og INKodør
Tjafs: Frrrrrra frrrra frrrraaa. I Strindens er han ikke vond å be, og han blir ofte sammenliknet med #243. På byn er han den siste til å hjem gå, men det alle lurer på, er hvordan har han rå? Fra er god på skolen, men han må nok jobbe litt til med norsken. Han aner ikke hvordan studie han går på, så ikke spør om det nå. Under UKA ble han dixiefrelst, og ja, denne mannen kan hva som helst. Fra er en livlig og morsom fyr, vi gleder oss til vi Tyskland flyr! Vi gleder oss til morsomme minner, håper du får tatt noen fine bilder. Tyskern liker å tromme slå, vi er glad du er er en av oss hvite og blå<3

Pinki

Nummer: 256
Instrument: Trommer og tjafs
Chefsjobber: Gave-daljechef og Kompis
Tjafs: Ved første øyekast kan den lille rødhårede jenta med de fargerike klærne virke lite iøynefallende, men ikke gjør den feilen å undervurdere henne! I den lille Gen-Z kraftpakken bor det en kvikk kvinne som ikke bare har stortrommekølle under kontroll, men også hele Strindens. Siden debuten i UKA21 har Pinki blitt et like viktig medlem av Strindens som hennes standhaftige stortrommeslag. Det er fortsatt så mange gode ting å si om Pinki, men frykt ikke: hun vil uten tvil fortelle deg om dem selv!

Uno

Nummer: 257
Instrument: Klarinett
Chefsjobber: IT-chef, Turchef og TORSKodør
Tjafs: Uno (dos, tres) kapittel 1: fødselen… kødda! Skulle tro Uno har levd i 80 år allerede, for er liiiitt mistenkelig å kunne banjo (5 og fire strengers), piano, sax, bass og klarinett i en alder av 19. Kan godt hende han er en robot eller en dårlig undercover alien. Denne karen en trivelig gutt som alltid er med på shots, uansett hvilken bar vi er på! Uno er btw dritsmart og det er ganske digg. Å spille instrumentene på ryggen er heller ikke noe problem for Uno og tar gjerne en brilliant solo på hvilket som helst instrument han får.

Gaus

Nummer: 258
Instrument: Trompet
Chefsjobber: Sjef
Tjafs: Du skal lete lenge etter noen så multiinstrumentalistisk som denne joviale poteten fra Hadeland. Gaus spiller nemlig på hva enn hun får fingrene i, og har hittil i Strindens fått spille vaskebrett, stortromme, sjarm, trombone, og nå banjo. Men det å kunne spille på alle verdens instrumenter kommer med en eksistensiell nedside, for hun vet nemlig ikke lenger hva som er instrumentet hennes. Kanskje er det sekkepipe, eller muligens sitar? Det er ikke bare musikk Gaus er flink til, hun er nemlig også eksepsjonelt god på videoredigering, men fryktelig dårlig på å levere eksamen i tide. Denne initiativrike, kreative og talentfulle jenta er et godt tilskudd til Strindens, og skal berike Den Gamle Stad med sine dixietoner i årene framover.